Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 

τη Δευτέρα, 12-09-2022, οι γονείς/συνοδοί των μαθητών/-τριών της Α΄ τάξης μπορούν (εφόσον το επιθυμούν) να παραμείνουν στον αύλειο χώρο κατά τη διάρκεια του Αγιασμού. Στη συνέχεια θα ενημερωθούν από τους Διευθυντές των σχολείων για τις βασικές αρχές λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου στο χώρο της τραπεζαρίας.

 

Η αποχώρηση των μαθητών/-τριών μετά τη λήξη των μαθημάτων (13.15) θα γίνεται ως εξής: ΔΥΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ (Χ. Τρικούπη) Α΄,Γ΄,Ε΄ τάξεις και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ (Βυζαντίου) Β΄,Δ΄,ΣΤ΄ τάξεις. Στην περίπτωση αδελφών, τα μεγαλύτερα αδέρφια αποχωρούν από την έξοδο των μικρότερων.

 

Η χρήση της μάσκας είναι για όλες/όλους ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Σε περίπτωση θετικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου ο/η μαθητής/-τρια παραμένει σε απομόνωση για πέντε (5) ημέρες από την ημέρα του θετικού διαγνωστικού ελέγχου. Με την παρέλευση αυτών επιστρέφει στο σχολείο και υποχρεούται στη χρήση μάσκας ΥΨΗΛΗΣ προστασίας για πέντε (5) ημέρες από την ημέρα λήξης της απομόνωσης.

 

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω του σχολικού blog. Εκεί θα μπορείτε να βρίσκετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις. Είναι καλό να μελετήσετε τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του σχολείου, ώστε όλοι μαζί να συνεργαστούμε για την εύρυθμη λειτουργία του: https://21dim-evosm.thess.sch.gr/?page_id=1544.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη θετική σας διάθεση.

 

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε σχόλιο